REUXEN 500 mg X 20 COMPR.

REUXEN 500 mg X 20 COMPR.

Reuxen este indicat în tratamentul: migrenelor, durerilor de cap, durerilor dentare, nevralgiilor, durerilor reumatice

More details

W04450002
New product

25,19 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Proprietăți: Reuxen conţine naproxen 500 mg ce aparţine grupului de medicamente „antiinflamatoare nesteroidiene” (AINS), din care fac parte aspirina, ibuprofenul său celecoxibul. AINS acţioneazăprin schimbarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie şi febră.

Indicații terapeutice: Reuxen este indicat în tratamentul: - migrenelor; - cefalee; - durerilor dentare; - nevralgiilor; - durerilor reumatice (artrită, spondilită anchilozantă), durerilor de spate, musculare; - durerilor posttraumatice, luxații, tendinite; - în atacul de gută; - durerilor menstruale; - reducerea febrei și simptomelor din răceală și gripă.

Compoziție: Substanţa activă este: naproxen. Un comprimat conţine 500 mg naproxen.Celelalte componente sunt: l actoză monohidrat, celuloză microcristalină, povidonă K30, t alc, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică.

Doze și mod de administrare: Copii peste 12 ani, cu poliartrită reumatoidă - Doza uzuală este de 10 mg/kg greutate corporală în fiecare zi. - Doza se împarte în două şi se administrează la un interval de 12 ore, în timpul mesei sau după masă. Adulţi: Afecţiuni musculare, articulare, ale tendoanelor şi pentru perioadele dureroase - Doza uzuală iniţială este de 1 comprimate de Reuxen (500 mg naproxen), urmată de un comprimat de 500 mg Reuxen la fiecare 6 până la 8 ore după cum este necesar. Artrită şi spondilită anchilozantă - Doza uzuală este cuprinsă între 1 – 2 comprimate de Reuxen 500 mg (500 - 1000 mg). - Doza poate fi luată într-o singură administrare, sau împărţită în două şi administrată de două ori pe zi. Gută - Doza uzuală iniţială este de 2 comprimate Reuxen 500 mg (1000 mg naproxen), urmată de un comprimat de 500 mg la fiecare 8 ore după cum este necesar. Vârstnici şi persoanele cu probleme hepatice şi renaleMedicul dumneavoastră va decide doza care trebuie administrată, acesta va fi de obicei mai mică decât pentru ceilalţi adulţi.

Avertizări: A nu se lăsa la îndemână şi vederea copiilor. Medicamentele din categoria AINS pot fi asociate cu unuşor risc de atac de cord (infarct miocardic) sau accident vascular cerebral la doze mari şi administrate pe o perioadă de timp îndelungată.Nu depăşiţi doza recomandată sau durată de tratament.Utilizaţi întotdeauna Reuxen 200mgconform indicaţiilor din prospect. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigurcă aţi înţeles.Înghiţiţi comprimatele întregi, cu apă, în timpul mesei sau după masă. Informaţii importante privind unele componente ale REUXEN 500 mgConţine lactoză monohidrat.Dacă medicul v-a atenţionat că sunteţi intolerant/alergic la glucide, adresaţi-vă din nou medicului înainte să luaţi acest medicament.

Contraindicații: Nu utilizaţi REUXEN 500 mg: - dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la: - naproxen, naproxen sodic sau la oricare dintre celelalte componente ale Reuxen 500 mg - aspirină, alte AINS-uri sau alte medicamente utilizate în tratamentul durerilor (cum ar fi ibuprofenul sau diclofenacul);

Nu utilizaţi Reuxen dacă: - aveţi sau aţi avut vreodată probleme cu stomacul sau intestinul, cum ar fi un ulcer sau sângerări la nivelul stomacului sau intestinului. - aţi avut anterior sângerare sau perforaţie la nivelul stomacului în timpul unui tratament cu medicamente din grupa AINS-urilor. - aveţi probleme severe cu rinichii, ficatul său inima. - sunteţi în ultimele trei luni de sarcină. Nu luaţi Reuxen dacă oricare dintre cele de mai sus se aplică în cazul dumneavoastră. Dacă nu sunteţi sigur, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua Reuxen.

Prezentare: 20 comprimate

Scrieţi o recenzie

REUXEN 500 mg X 20 COMPR.

Reuxen este indicat în tratamentul: migrenelor, durerilor de cap, durerilor dentare, nevralgiilor, durerilor reumatice

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul