REVADA 600 mg X 30 COMPR. 600mg RECORDATI

REVADA 600 mg X 30 COMPR.

Ameliorarea simptomelor legate de insuficienta veno-limfatica: senzatie de greutate, durere,

More details

W57624001
New product
 
Informații

1.CE ESTE REVADA SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA Acest medicament este un venotonic (creste tonusul peretilor venosi) si un vasoprotector (creste rezistenta peretilor vaselor mici de sange). Se utilizeaza pentru: -ameliorarea simptomelor legate de insuficienta veno-limfatica: senzatie de greutate, durere, agitatie la nivelul membrelor inferioare. -tratamentul adjuvant al tulburarilor functionale legate de fragilitatea capilara. -tratamentul simptomatic in criza hemoroidala.

2. INAINTE SA UTILIZATI REVADA Nu utilizati Revada -daca sunteti alergic (hipersensibil) la diosmina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului. -daca sunteti in perioada de alaptare (vezi pct. ,,Sarcina si alaptarea”). Aveti grija deosebita cand utilizati Revada Insuficient a veno-limfatica Acest medicament trebuie asociat unor masuri igienice: evitarea expunerii la soare, la caldura, a statului in picioare prelungit, a excesului ponderal. Mersul pe jos prelungit si utilizarea ciorapilor de compresie gradata favorizeaza circulatia venoasa. Tratamentul trebuie sa fie de scurta durata. El trebuie intrerupt dupa ameliorarea simptomelor. Criza hemoroidala Utilizarea acestui medicament nu inlocuieste tratamentul specific al altor afectiuni anale. Durata tratamentului trebuie sa fie de cel mult 7 zile. Daca simptomele nu cedeaza rapid, sunt necesare examen proctologic si reevaluarea tratamentului. Utilizarea altor medicamente Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala. Utilizarea Revada cu alimente si bauturi Nu se cunosc interactiuni cu alimentele sau bauturile. Sarcina si alaptarea Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Daca sunteti gravida sau daca doriti sa ramaneti gravida intrebati medicul daca puteti utiliza Revada. Nu utilizati Revada daca alaptati. Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Nu s-au efectuat studii privind efectele asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

3. CUM SA UTILIZATI REVADA Revada se administreaza pe cale orala, cu o jumatate de pahar de apa. Insuficienta aveno-limfatica: doza recomandata este de un comprimat pe zi, dimineata inainte de micul dejun. Criza hemoroidala : doza recomandata este de 2 - 3 comprimate pe zi, in timpul meselor. Revada nu se utilizeaza la copii. Daca aveti impresia ca efectul medicamentului Revada este prea puternic sau prea slab, adresati- va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Daca utilizati mai mult decat trebuie din Revada Adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau farmacistului. Daca uitati sa utilizati Revada Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Daca incetati sa utilizati Revada Intreruperea prematura a tratamentului nu va afecteaza. Revada se utilizeaza numai la nevoie. Puteti opri tratamentul imediat ce va simtiti bine. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE Ca toate medicamentele, Revada poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Reactiile adverse sunt clasificate in functie de frecventa, folosind urmatoarea conventie: -foarte frecvente (apar la mai mult de 1 din 10 persoane); -frecvente (apar la mai putin de 1 din 10 persoane); -mai putin frecvente (apar la mai putin de 1 din 100 persoane); -rare (apar la mai putin de 1 din 1000 persoane); -foarte rare (apar la mai putin de 1 din 10000 persoane); -cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile). Cu frecventa necunoscuta, au aparut tulburari gastro-intestinale care au impus rareori intreruperea tratamentului. Daca acesta reactie adversa devine grav? sau daca observati orice reactie advers? nementionat? in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

5. CUM SE PASTREAZA REVADA Nu utilizati Revada dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale pentru pastrare. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. INFORMATII SUPLIMENTARE Ce contine Revada -Substanta activa este diosmina. Fiecare comprimat contine diosmina 600 mg. -Celelalte componente sunt: povidona, celuloza microcristalina, amidon de porumb, stearat de magneziu. Cum arata Revada si continutul ambalajului Revada se prezinta sub forma de comprimate oblongi, de culoare gri-galbui sau galben pal, prevazute cu linie mediana pe ambele fete

Este disponibil in cutii cu 2 blistere din PVC/Al a cate 15 comprimate.

Scrieţi o recenzie

REVADA 600 mg X 30 COMPR.

Ameliorarea simptomelor legate de insuficienta veno-limfatica: senzatie de greutate, durere,

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul