Roboflex x 30 cps cutie  ONEDIA

Roboflex x 30 cps

Mentinerea confortului coloanei vertebrale,  a sanatatii sistemelor osteomuscular si nervos.

More details

A026436
New product

48,88 lei

- +

 
Informații

RoboFlex este un supliment alimentar, conceput in Canada, care se adreseaza, in special, mentinerii confortului coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.) si al spatelui, si, in general, a sanatatii sistemelor osteomuscular si nervos. Se stie ca in cazul coloanei vertebrale si al spatelui exista o mai mare varietate de factori (de natura nervoasa, musculara, articulara, inflamatorie etc ), care contribuie la aparitia disconfortului la acest nivel, decat in cazul celorlalte articulatii (genunchi, sold etc.) si, din aceasta cauza, un numar semnificativ de suplimente alimentare adresate problemelor articulare nu au un efectul scontat la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui. Iata de ce in Canada exista o delimitare a suplimentelor alimentare axate diferit pe coloana vertebrala si spate, respectiv, pe celelalte articulatii.

Asadar, pentru a veni in ajutorul celor care intampina disconfort la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui, si, in general, la nivelul aparatului osteomuscular si nervos, specialistii din Canada au conceput formula patentata unica IBUcell™, substanta activa din RoboFlex. IBUcell™ cu acizi alfa si izo-alfa, constituientii bioactivi de baza, ajuta, in primul rand, la o ameliorare prompta (in aproximativ 30-120 minute) a disconfortului coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.) si al spatelui, si, de asemenea, la nivelul celorlalte articulatii, actionand pe trei directii:

Ajuta la protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii si de disconfort articular.

Ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la aparitia stresului oxidativ la nivel articular.

Ajuta la normalizarea densitatii minerale osoase, mai ales in cazul femeilor aflate la menopauza.

In urma studiilor clinice realizate, cercetatorii au concluzionat ca IBUcell™ cu acizii alfa si izo-alfa din componenta are proprietati asemanatoare ibuprofenului prin reducerea actiunii unor agenti care, in unele cazuri, pot crea stari inflamatorii, pe un interval de pana la 9 ore, fara a avea efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal.

Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea sistemului osos (mentiuni validate de EFSA prin Regulamentul 432/2012).

Pentru o eficacitate sporita asupra sanatatii si confortului coloanei vertebrale, al spatelui si al celorlalte articulatii, ca si pentru obtinerea unui efect consolidat pe o durata mai lunga de timp, este recomandat ca suplimentul alimentar RoboFlex™ sa fie luat in asociere cu preparatele naturale Celadrin™ Extract Forte si/sau Celadrin™ Unguent.

Beneficii Roboflex capsule

-        Ajuta prompt la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui.

-        Contribuie la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul articulatiilor (genunchi, sold, umar etc.).

-        Ajuta la protectia articulatiilor impotriva atacurilor mediatorilor proinflamatori.

-        Contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la aparitia stresului oxidativ la nivel articular.

Adjuvant in:

Reumatism, spondiloza cervicala, spondiloza toracala, spondiloza lombara, spondiloza lombosacrala, discopatie cervicala, discopatie toracala, discopatie lombara, hernie de disc, dureri cronice la nivelul spatelui, spate intepenit sau rigidSpondilita anchilozanta, gonartroza, coxartroza, periartrita umarului, artroza generalizata, artrita, dureri intense, acute sau subite la nivelul spatelui, junghiuri, intepaturi, zvacnituri la nivelul spatelui.

Mod de administrare: In cazul unui disconfort usor sau mediu, se iau 1-2 capsule pe zi in timpul mesei (doza optima este de 2 capsule pe zi, dimineata si seara, in timpul meselor). In cazuri deosebite sau acute, se iau 3-4 capsule pe zi, cate o capsula la fiecare 6-8 ore, in timpul meselor.

RoboFlex poate fi luat atat ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, in cazuri de disconfort articular subit, cat si sub forma de cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauza, recomandat in asociere cu Celadrin Extract Forte si/sau Celadrin Unguent, pentru obtinerea unui efect consolidat la nivelul coloanei vertebrale, al spatelui si al celorlalte articulatii.

Cantitate: 30 capsule.

Scrieţi o recenzie

Roboflex x 30 cps

Mentinerea confortului coloanei vertebrale,  a sanatatii sistemelor osteomuscular si nervos.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul