SAL-EKARZIN 0,50 mg/30 mg pe gram UNGUENT

SAL-EKARZIN 0,50 mg/30 mg pe gram UNGUENT

Sal-Ekarzin face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de corticosteroizi potenta mare in alte combinatii. 

More details

W54922001
New product

7,63 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Betametazona se foloseste pentru a reduce inflamatia, si pruritul care apar in unele boli de piele de tipul eczemei de contact, pruritului non parazitar, lichenului plan si psoriazisului.

CUM SA UTILIZATI EKARZIN

Utilizati intotdeauna EKARZIN exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Spalati mainile inainte si dupa fiecare aplicare de EKARZIN crema. Nu folositi bandaje sau pansamente ocluzive. Folositi EKARZIN crema, o data pe zi, dimineata sau de doua ori pe zi, prin aplicare in strat subtire, doar pe suprafata de piele afectata, masand usor. Doza maxima trebuie sa nu depaseasca 45 g betametazona pe saptamana. Nu folositi Betametazona crema mai des si pentru o perioada mai lunga de timp decat cea recomandata de medic.

La copii tratamentul trebuie limitat la maxim 5 zile si trebuie utilizate cantitatile minime. Crema, nu trebuie utilizata in zona acoperita de scutece deoarece acestea (mai ales cele din material sintetic) pot actiona ca si pansamente ocluzive. EKARZIN crema nu se va folosi sub pansament ocluziv.

Daca utilizati mai mult decat trebuie din EKARZIN

Folosirea indelungata si excesiva a EKARZIN crema poate determina reactii adverse ca: cresterea nivelului zaharului in sange, zahar in urina si un grup de simptome reunite sub denumirea de sindrom Cushing, cu: acnee, depresie, cresterea excesiva a parului, cresterea tensiunii arteriale, oboseala musculara, insomnie, vergeturi, obezitate la nivelul trunchiului, incetinire a cresterii, fracturi, infectii, fata ca o luna plina.

Daca apar astfel de simptome, adresati-va imediat medicului.

Ce contine EKARZIN

-Substanta activa este betametazona 0,5 mg sub forma de dipropionat de betametazona 0,64 mg.

-Celelalte componente sunt: propilenglicol, alcool cetilic, alcool cetostearilic, ceteareth 30, parafina lichida, monostearat de polioxietilen, stearat de glicerol, laureth-23, polisorbat 20, alcool benzilic, dihidrogenofosfat de sodiu dihidrat, acid fosforic, apa purificata

 

Cum arata EKARZIN si continutul ambalajului

EKARZIN crema se prezinta sub forma de masa semisolida, omogena, de culoare alba, cu miros caracteristic bazei de crema

 

Cutie cu un tub din Al a 15 g crema

 

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul

S.C. Antibiotice S.A.

Scrieţi o recenzie

SAL-EKARZIN 0,50 mg/30 mg pe gram UNGUENT

Sal-Ekarzin face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de corticosteroizi potenta mare in alte combinatii. 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul