SPAVERIN 80 mg X 20 CAPS

SPAVERIN 80 mg X 20 CAPS

Spaverin contine clorhidrat de drotaverina si este un medicament antispastic.

More details

W56654001
New product

14,99 lei

- +

 
Informații

Spaverin este utilizat pentru reducerea durerilor provocate de diverse colici (biliare, renale, vezicale, dureri din timpul ciclului menstrual, spasme uterine), ca antispastic în diverse afecţiuni digestive (ulcer la nivelul stomacului, gastrită, enterită, spasme ale cardiei şi pilorului, sindromul colonului iritabil, colită spastică însoţită de constipaţie, balonare), dureri de cap cu senzaţie de tensiune intracraniană.

Spaverin este indicat utilizării la adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta peste 6 ani.

Cum să utilizaţi Spaverin

Acest medicament se eliberează fără prescripţie medicală. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Adulţi, adolescenţi:
Doza recomandată este de 120 - 240 mg clorhidrat de drotaverină pe zi, fracţionat în 2-3 prize.
Copii cu vârsta peste 6 ani
Doza recomandată este de 80-200 mg clorhidrat de drotaverină pe zi, fracţionat în 2-5 prize.
Trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră dacă după 3 zile de tratament simptomele dumneavoastră nu se ameliorează.
Copii cu vârsta sub 6 ani
Deoarece nu sunt disponibile date privind siguranţa şi eficacitatea administrării, Spaverin nu este indicat la acest grup de vârstă.

Nu utilizaţi Spaverin
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la clorhidrat de drotaverină sau la oricare dintre celelalte componente ale Spaverin;
- dacă aveţi afecţiuni grave ale ficatuluii, rinichiului sau la nivelul inimii. Nu utilizaţi Spaverin 80 mg, capsule la copii, din cauza cantităţii prea mari de substanţă activă pe unitatea dozată.

Spaverin 80 mg- Substanţa activă este clorhidratul de drotaverină. Fiecare capsulă conţine clorhidrat de drotaverină 80 mg. - Celelalte componente sunt: conţinutul capsulei: lactoză monohidrat, povidonă, amidon de porumb parţial pregelatinizat, acid alginic, talc, stearat de magneziu; capsula - dioxid de titan (E 171), galben de chinolină (E 104), galben amurg (E 110), gelatină, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216).

Scrieţi o recenzie

SPAVERIN 80 mg X 20 CAPS

Spaverin contine clorhidrat de drotaverina si este un medicament antispastic.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul