Tinctura de propolis x 30ml Cutie  MEBRA

Tinctura de propolis x 30ml

Recomandata in caz de imunitate scăzută/ stări de oboseala și epuizare/ expunere la radiații sau la alte surse de radicali liberi.

More details

A001221
New product

11,98 lei

Acest produs momentan este indisponibil
 
Informații

Descriere

Contribuie la marirea rezistentei fizice si la inlaturarea oboselii, ajuta la tonifierea vaselelor capilare si la regenerarea tesuturilor prin stimularea biosintezei de colagen, determina cresterea rezistentei generale a organismului prin stimularea factorilor imuni specifici si non-specifici, contribuie la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi si a efectelor nocive ale radiatiilor, intervine asupra sistemului nervos autonom, cu actiune periferica asupra transmiterii influxului nervos si vasodilatatie la nivelul retelei sanguine si limfatice.

Mai multe informatii

Ambalare Sticla
Compozitie
  • propolis brut 30%in solutie hidroalcoolica 70%
Utilizare Uz intern
Contraindicatii

A nu se utiliza de catre persoanele alergice la propolis si persoanelele carora le este interzis/limitat consumul de alcool.

Efecte
  • stari de oboseala si epuizare
  • imunitate scazuta
  • expunere la radiatii sau la alte surse de radicali liberi
Administrare

Cu o lingurita de miere sau pe un cub de zahar. Adulti: cate 30 picaturi de 3 ori/zi; copii intre 6 si 14 ani: cate 10-15 picaturi de 3 ori/zi; copii intre 3 si 6 ani: cate 5-10 picaturi de 2-3 ori/zi.

Cantitate (Volum) 30

Scrieţi o recenzie

Tinctura de propolis x 30ml

Recomandata in caz de imunitate scăzută/ stări de oboseala și epuizare/ expunere la radiații sau la alte surse de radicali liberi.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul