TRACHISAN (R) X 20 COMPR. DE SUPT

TRACHISAN (R) X 20 COMPR. DE SUPT

Combinatia de substante active continute in Trachisan comprimate pentru supt poseda atat proprietati antibacteriene cat si de scadere a intensitatii durerilor , care in scurt timp conduce la o imbunatatire considerabila a simptomelor. 

More details

W01453001
New product

19,41 lei

- +

 
Informații
DESCRIERE TRACHISAN

Indicatii:

Inflamatii si infectii ale cavitatilor orala si faringiana (inflamatia mucoasei bucale, inflamatia gingiilor si amigdalite). Infectii ale cailor respiratorii superioare, dureri in gat, dificultate la inghitire.
Prioritar, inaintea interventiilor chirurgicale din cavitatile orala si faringiana (extirparea chirurgicala a amigdalelor, extractii dentare).

Contraindicatii:

- daca sunteti alergic la tirotricina, clorhidrat de lidocaina si digluconat de clorhexidina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6.);
- daca suferiti de descuamare non-hemoragica a mucoasei bucale (modificari erozive si descuamative);
- daca aveti leziuni (rani) mai mari, recente, ale cavitatii orale si faringiene;
- la copii sub 4 ani.
Inainte sa utilizati Trachisan – comprimate de supt , adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Compozitie:

Substantele active sunt: tirotricina 0,5mg, clorhidrat de lidocaina 1,0mg si digluconat de clorhexidina 1,0mg.
Celelalte componente sunt: sorbitol, stearat de magneziu (vegetal), ulei de menta.
 

Mod de administrare:

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum va spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doza recomandata este de pana la 8 comprimate de supt pe zi la adulti si adolescenti si pana la 6 comprimate de supt pe zi la copii intre 4 – 12 ani.
Lasati un comprimat de supt sa se dizolve lent in gura, la fiecare doua ore.
In general simptomele regreseaza dupa cateva zile. Totusi, pentru a asigura succesul terapeutic, Trachisan - comprimate de supt trebuie luat incã 2 – 3 zile dupa disparitia simptomelor. Daca dupa 10 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Este contraindicata administrarea la copii cu varsta sub 4 ani.

Precautii:

Inainte sa utilizati Trachisan – comprimate de supt , adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sportivi: Acest medicament contine ca substanta activa si un anestezic local (clorhidratul de lidocaina), care poate determina o reactie fals pozitiva la testele antidoping.
Daca sunteti diabetic utilizati cu precautie Trachisan – comprimate de supt deoarece un comprimat de supt contine 0,68g sorbitol, corespunzator la 0,057 unitati glucidice (unittai de paine).
 

Sarcina:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Din motive de siguranta, in timpul sarcinii si alaptarii, medicamentele se vor administra numai la indicatia medicului.

Reactii adverse:

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
In cazuri rare, pot apare reactii de hipersensibilitate la tirotricina. Comprimatele de supt nu trebuie administrate pe o perioada ce depaseste 6 saptamani, fara avizul medicului. In general, Trachisan - comprimate de supt este bine tolerat. Totusi preparatul poate sa determine tulburari gustative cu durata de pana la o ora, ce dispar complet ulterior. Atunci cand este folosit pentru o perioada mai indelungata, poate sa apara rareori colorarea galbena spre maronie a limbii si dintilor, care poate fi indepartata prin igiena orala atenta si tratament stomatologic. Oricum, coloratia dispare de la sine atunci cand folosirea preparatului este intrerupta.

Ambalaj


Cutie cu 2 blistere din PVC/Al a cate 10 comprimate de supt.

Scrieţi o recenzie

TRACHISAN (R) X 20 COMPR. DE SUPT

Combinatia de substante active continute in Trachisan comprimate pentru supt poseda atat proprietati antibacteriene cat si de scadere a intensitatii durerilor , care in scurt timp conduce la o imbunatatire considerabila a simptomelor. 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul