VICHY Mineral Blend fond de ten 09 CUTIE  VICHY

VICHY Mineral Blend fond de ten 09

Fond de ten cu efect de lifting şi iluminare.

Fond de ten iluminator pentru femeile care doresc un fond de ten cu efect de netezire a ridurilor

More details

A8X001289
New product

83,30 lei

- +

 
Informații

Descriere:

Fond de ten hidratant. Formulă ultra-ușoară este îmbogățită cu ingrediente active dermocosmetice: Apă Termala Mineralizantă Vichy, acid hialuronic de origine naturală și pigmenți minerali. La aplicare, textura se confundă cu pielea, fără efect de mascare. Pielea respiră toată ziua pentru un ten radiant timp de 16 ore. Zi după zi, pielea este vizibil mai luminoasă și semnele de oboseală se estompează.

Utilizare:

A se curata bine pielea și a se aplică crema de hidratare obișnuită înainte de folosirea fondului de ten.

Direcții de utilizare:

1. Aplicați o cantitate mică de produs pe degete.

2. Aplicați fondul de ten cu vârful degetelor începând din centrul fetei spre exterior pentru o aplicare uniformă și o dozare corectă a produsului.

Aplicați din nou dacă este necesar pe zonele predispuse la imperfecțiuni sau cu cicatrici.

3. Răspândiți produsul cu grijă din centrul fetei spre exterior.

Recomandare:

Pentru femeile ce doresc o acoperire optimă și ușoară, astfel încât pielea să poată respiră. Ele doresc un efect proaspăt și o luminozitate naturală, fără că pielea să pară uleioasă. Pentru toate tipurile de ten, ușor de aplicat.

Ingrediente și Inovație:

Pentru prima dată, un fond de ten bogat în apă care hidratează tenul în profunzime pentru a scoate la iveală luminozitatea naturală a pielii, în fiecare zi. Formulat cu 70% apă și îmbogățit cu puternică Apă Termala Mineralizantă Vichy, pentru o senzație instant de prospețime Acid hialuronic de origine naturală care ajută la hidratarea tenului și scoate în evidență luminozitatea naturală a pielii Pigmenți minerali ce oferă naturalețe aspectului și prospețime tenului. Apă Termala Mineralizantă Vichy pentru a fortifică barieră naturală a pielii. Hipoalergenic. După 16 ore de la aplicare: Performanță optimă pentru 78% dintre femei Senzație de prospețime pentru 87% dintre femei După 28 de zile de utilizare * Semnele de oboseală au dispărut pentru 78% dintre femei Pielea este hidratata pentru 83% dintre femei *Teste de consum - 70 de femei, pentru 28 de zile

Scrieţi o recenzie

VICHY Mineral Blend fond de ten 09

Fond de ten cu efect de lifting şi iluminare.

Fond de ten iluminator pentru femeile care doresc un fond de ten cu efect de netezire a ridurilor

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul