VIOLA Test de sarcina cu determinarea saptamanii

VIOLA Test de sarcina cu determinarea saptamanii

Testul de sarcina Viola cu determinarea saptamanii identifica sarcina inainte de data la care ar fi trebuit sa inceapa menstruatia. Poate fi utilizat in orice moment al zilei.

More details

A033253
New product

17,61 lei

- +

 
Informații

Detectare devreme (aprox 10 zile de la conceptie) si determinarea saptamanii

Multe schimbari in corpul femeii sunt esentiale pentru o sarcina normala si o dezvoltare normala a fatului. Hormonii care fac corpul sa se adapteze sarcinii sunt esentiali. Cei mai importanti hormoni sunt estrogenul, progesteronul si hCG (gonadotropina corionica).

Nivelul de hCG in urina pentru o femeie sanatoasa, care nu este insarcinata este sub 3IU/L (unitati internationale per litru). In timpul sarcinii, nivelul hCG creste inca din primele zile dupa conceptie si ajunge va valori in jur de 230000IU/L pana in saptamana 10 de sarcina.

Dupa nastere, nivelul revine la normal in cateva saptamani. De aceea, hCG este un indicator foarte bun de sarcina.

Testul de sarcina Viola, utilizat cu succes in forme similare de catre medici in clinici multi ani, ofera un rezultat rapid si de incredere.

Viola va confirma sarcina de indata ce poate fi detectat un nivel de cel putin 12IU/L de hCG in urina, si este astfel un test potrivit pentru utilizare chiar inainte de data la care ar fi trebuit sa inceapa menstruatia (ex. la aprox 10 zile de la conceptie).

Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei, dar se recomanda utilizarea primei urine de dimineata, intrucat atunci concentratia de hCG este cea mai mare.

Acesta este un test imunologic pentru detectarea hCG(gonadotropina corionica). Materialele de testare utilizate (ex. anticorpi) sunt substante cu potential infectios, desi nu prezinta riscuri atata timp cat toate componentele testului sunt utilizate conform instructiunilor furnizate.

Informatii suplimentare

Desi acest test este foarte precis, in situatii rare, pot exista si rezultate false.

Daca nivelul hCG din urina este foarte scazut (urina este foarte diluata sau testul a fost efectuat prea devreme), rezultatul testului poate fi negativ, chiar daca puteti fi insarcinata. Un numar mare de sarcini esueaza in primele saptamani. Si acest aspect poate cauza un rezultat eronat.

Testul nu poate distinge intre o sarcina normala si una ectopica. In ambele situatii, rezultatul testului poate fi pozitiv.

Medicatia sau boala (ex. boala trofoblastica) afecteaza nivelul de hCG si pot duce la rezultate incorecte. Pastilele contraceptive nu influenteaza rezultatul testului.

Testul contine:

Cutia, plicul din aluminiu cu testul stick si plic desicant, instructiuni de utilizare.

Cititi cu atentie si in totalitate instructiunile de utilizare inainte de a deschide plicul si de a incepe testul. Se recomanda testarea dimineata, cu prima urina din zi, intrucat atunci este cel mai ridicat nivel al hormonului de sarcina hCG

Fabricat in Austria

Scrieţi o recenzie

VIOLA Test de sarcina cu determinarea saptamanii

Testul de sarcina Viola cu determinarea saptamanii identifica sarcina inainte de data la care ar fi trebuit sa inceapa menstruatia. Poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul