Vitamax Q10 x 15cps moi (1+1gratis)

Vitamax Q10 x 15cps moi (1+1gratis)

Vitamax Q10 este aliatul perfect in stari de suprasolicitare fizica si psihica, in perioadele in care suntem stresati la serviciu sau avem de sustinut examene importante.

Vitamax Q10 creste puterea de concentrare si memorare, sustine capacitatea de efort fizic a organismului, ajuta la o buna functionare a aparatului cardiovascular, dar si la intarirea imunitatii. 

More details

A07547
New product

45,96 lei

- +

 
Informații

Supliment alimentar cu vitamine, minerale, Ginseng si coenzima Q10, cu efecte benefice: mentinerea nivelului normal de vitamine si minerale si a metabolismului energetic normal.
Efecte:
Functionarea normala a sistemului imunitar
Mentinerea sanatatii sistemului osos si muscular
Mentinerea sanatatii pielii si parului

Beneficii:
Acest supliment alimentar poate fi consumat in vederea normalizarii functiilor organismului si contribuie la:
Mentinerea normala a nivelului de vitamine si minerale;
Reducerea oboselii si extenuarii;
Metabolismul energetic normal;
Revigorarea si tonifierea organismului;
Mentinerea functiei cognitive normale;
Functionarea normala a sistemului imunitar;
Dezvoltarea unui fizic si psihic sanatos;
Mentinerea sanatatii sistemului osos, a gingiilor si a dintilor;
Functionarea normala a sistemului muscular si a tesutului conjunctiv;
Mentinerea sanatatii pielii si a parului;
Sinteza normala si metabolizarea hormonilor steroizi;
Cresterea sperantei de viata si imbunatatirea calitatii vietii.

Mod de administrare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic este 1 capsula moale, dupa micul dejun, administrata cu o cantitate suficienta de apa (cca ½ pahar cu apa). A nu se depasi doza
recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionari!
Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de
viata sanatos.

Contraindicații:
A nu se consuma de catre persoanele sensibile la oricare dintre ingrediente. Produsul nu se recomanda copiilor cu varsta sub 12 ani si femeilor insarcinate.

Compoziție:
Cantitate per capsula:

Calciu (carbonat de calciu) 120 mg (15% DZR) - Este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor; contribuie la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normala, la functionarea normala a sistemului muscular, precum si la coagularea normala a sangelui.

Vitamina C (acid ascorbic sub forma de ascorbat de calciu) 80 mg (100% DZR) - Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a cartilagiilor, a gingiilor si a dintilor, precum si la functionarea normala a vaselor de sange.

Magneziu (oxid de magneziu) 56,25 mg (15% DZR) - Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular, la reducerea oboselii si extenuarii; contribuie la echilibrul electrolitic, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, precum si la sinteza normala a proteinelor.

Extract standardizat de radacina de Ginseng (Panax ginseng) 40 mg - Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii; contribuie la tonifierea si revigorarea organismului.

Vitamina PP (nicotinamida) - 16 mg (100% DZR) - Contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii si extenuarii, functionarea normala a sistemului nervos, a sanatatii membranelor mucoase si la mentinerea sanatatii psihice.

Fier (fumarat feros) 14 mg (100% DZR) - Fierul contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului imunitar, la functia cognitiva normala, la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, la transportul normal al oxigenului in corp, la reducerea oboselii si extenuarii; contribuie la procesul de diviziune celulara.
Vitamina E (acetat de DL alfa-tocoferil) 12 mg (100% DZR) - Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidative.

Coenzima Q10 10 mg - Componenta a mitocondriei, coenzima Q10 contribuie la metabolismul energetic al celulei.

Zinc (oxid de zinc) 10 mg (100% DZR) - Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a sistemului imunitar, la procesul de diviziune celulara, la mentinerea sanatatii pielii, a parului, unghiilor, a sistemului osos, a vederii normale, la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale si a concentratiilor normale de testosteron in sange.

Acid pantotenic (Vitamina B5 sub forma de D pantotenat de calciu) 6 mg (100% DZR) - Contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii si extenuarii, la performanta mentala normala si la sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori.
Fluor (fluorura de sodiu) 3,5 mg (100% DZR) - Contribuie la mentinerea mineralizarii dintilor.

Mangan (sulfat de mangan) 2 mg (100% DZR) - Contribuie la metabolismul energetic normal, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la formarea normala a tesuturilor conjunctive si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Vitamina B2 (riboflavina) 1,4 mg (100% DZR) - Contribuie la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al fierului, la mentinerea globulelor rosii normale, la reducerea oboselii si extenuarii, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, functionarea normala a sistemului nervos, a sanatatii membranelor mucoase si la mentinerea vederii normale.

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 1,4 mg (100% DZR) - Contribuie la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor si al glicogenilor, la sinteza normala a cisteinei, la functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice. Contribuie la formarea normala a globulelor rosii, la functionarea normala a sistemului imunitar, la reglarea activitatii hormonale si la reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina B1 (mononitrat de tiamina) 1,1 mg (100% DZR) - Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a inimii, la metabolismul energetic normal si la mentinerea sanatatii psihice.

Cupru (sulfat de cupru) 1000 µg (100% DZR) - Contribuie la protejarea constituientilor celulari impotriva stresului oxidativ, la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive, la pigmentarea normala a pielii si parului, la functionarea normala a sistemului nervos si a celui imunitar; contribuie la transportul normal al fierului in corp.

Vitamina A (palmitat de retinil) 800 µg (100% DZR) - Contribuie la mentinerea vederii normale, a sanatatii pielii si a membranelor mucoase, la procesul de diferentiere celulara,
la metabolismul normal al fierului si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Acid folic (Vitamina B4) 200 µg (100% DZR) - Contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la buna functionare a hematopoiezei, la sinteza normala a aminoacizilor, la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Iod (iodura de potasiu) 150 µg (100% DZR) - Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide; contribuie la functia cognitiva normala, la mentinerea sanatatii pielii.

Vitamina K (fitomenadiona) 75 µg (100% DZR) - Contribuie la coagularea normala a sangelui si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Seleniu (selenit de sodiu) 55 µg (100% DZR) - Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a sistemului imunitar si a glandei tiroide.

Vitamina H (Biotina) 50 µg (100% DZR) - Biotina contribuie la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al macronutrientilor, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii pielii, a membranelor mucoase si a parului. De asemenea, contribuie la mentinerea sanatatii psihice.

Molibden (molibdat de sodiu) 50 µg (100% DZR) - Contribuie la metabolismul normal al aminoacizilor care contin sulf.

Crom (clorura de crom) 40 µg (100% DZR) - Contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

Vitamina D3 (colecalciferol) 5 µg (100% DZR) - Contribuie la absorbtia utilizarea normala a calciului si fosforului, la functionarea normala a sistemului imunitar, participa la procesul de diviziune celulara, la mentinerea sanatatii sistemului osos si functiei normale a sistemului muscular. Contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange.

Vitamina B12 (ciancobalamina) 2,5 µg (100% DZR) - Contribuie la metabolismul energetic normal, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos si a celui imunitar, la formarea normala a globulelor rosii si la metabolismul normal al homocisteinei.

Excipienti:
Ulei de soia rafinat 482,5 mg, Gelatina 260,4 mg, Ulei de soia partial hidrogenat 138,7 mg
Umectanti:
Glicerina 70 mg, Sorbitol 48,6 mg, Apa purificata 44,15mg
Stabilizator: Ceara de albine 28 mg, Emulsificator: Lecitina 20 mg
Coloranti:
Candurin Silver Lustre 3,672mg [contine aditiv alimentar, silicat de aluminiu si potasiu (E 555) 68-76% si colorant alimentar, dioxid de titan (E171) 24-32%], Caramel (E 150a) 1,53mg, Dioxid de titan (E 171) 1,224 mg, Carmin (E 120) 0,428 mg.

Produsul Vitamax Q10 x 15cps 1+1 cu 50% reducere PRET SPECIAL face parte din categoria Vitamine si suplimente Vitamine si minerale Vitamax Q10 x 15cps 1+1 cu 50% reducere PRET SPECIAL

Scrieţi o recenzie

Vitamax Q10 x 15cps moi (1+1gratis)

Vitamax Q10 este aliatul perfect in stari de suprasolicitare fizica si psihica, in perioadele in care suntem stresati la serviciu sau avem de sustinut examene importante.

Vitamax Q10 creste puterea de concentrare si memorare, sustine capacitatea de efort fizic a organismului, ajuta la o buna functionare a aparatului cardiovascular, dar si la intarirea imunitatii. 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul