W-Proenzi Artrostop Rapid x 180tb + Proenzi Artrostop crema x 100ml cutie  WALMARK

W-Proenzi Artrostop Rapid x 180tb + Proenzi Artrostop crema x 100ml

Proenzi® ArtroStop® RAPID+ conţine Boswellin® – extract din planta Boswellia serrata, pentru sănătatea articulațiilor. Conține, de asemenea, glucozamin sulfat și condroitin sulfat – substanțe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare – precum șicomplexul unic ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.

More details

024849
New product

133,28 lei

- +

 
Informații

Alaturat produselor comandate de dumneavoastra va oferim GRATUIT produsul Crema ArtroStop de la WALMARK.

  • Boswellin® ajută la menținerea sănătății, elasticității și flexibilitățiiarticulațiilor
  • Vitamina C sprijină formarea colagenului folosit în funcționarea normală acartilajelor și oaselor
  • Glucozamina și controitina sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive
  • Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare; este recomandat în cazurile de suprasolicitare mecanică aarticulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport, greutate în exces)

Dozare

Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă de 3 ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni, pentru eficiență optimă.

Caracteristici

Contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor datorită extractului de Boswellia serrata.

Proenzi® ArtroStop® RAPID+ este cel mai eficient și inovator produs din gama Proenzi® ArtroStop®.

Glucozamin sulfat și condroitin sulfat sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive – oase, ligamente și tendoane. Boswellin®-ul contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor.

Complexul ExPur este o combinație unică de colagen tip II și vitamina C. Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare. Vitamina C participă la formarea normală a colagenului pentru funcționarea oaselor și articulațiilor.

Compoziție

Porția zilnică (3 tablete) conține: Greutate/ 3 tablete % DZR*
Glucozamin sulfat *2KCl 1600,0 mg
Condroitin sulfat 600,0 mg
Boswellin®
(extract de Boswellia serrata; min 70% acizi
boswellici, din care min 20% acizi β-boswellici)
150,0 mg
Complex ExPur:
   Colagen tip II 20,0 μg
   Vitamina C 12,0 mg 15

* % – din doza zilnică recomandată; – nu a fost stabilit

Ingrediente

glucozamin sulfat *2KCl, condroitin sulfat, celuloză microcristalină, extract de Boswellia serrata, hidroxipropilmetilceluloză, polidextroză, gumă arabică, talc, coloranţi: dioxid de titan şi oxizi de fier, carboximetilceluloză, stearat de magneziu, trigliceride cu lanţ mediu, acid L-ascorbic, colagen tip II.

Atenție

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau care alăptează. A se păstra în loc uscat, ferit de lumină, sub temperatura de 25°C, în ambalajul original.


Proenzi Artrostop Crema prezentare:

  • ajută la diminuarea durerilor articulare şi creştemobilitatea articulaţiilor.
  • intensifică circulaţia sângelui în zonele articularedureroase.
  • pătrunde rapid în piele şi acţionează prompt la nivel local.
Proenzi® Noul nume pentru ArtroStop®!

Proenzi® ArthroStop® cremă este un produs destinat zonelor articulare dureroase ale persoanelor suferinde de artroză.

Substanţele active ale produsului pătrund rapid prin piele şi acţionează prompt la nivel local, intensificând circulaţia sângelui înzonele articulare dureroase. Boswellia Serrata are efecte antiinflamatorii, contribuind la scăderea înţepenirii articulaţiilor.MSM este o substanţă importantă pentru sinteza colagenului şi formarea oaselor şi cartilajelor, cu influenţă pozitivă asupra pielii, părului, unghiilor şi ţesuturilor moi. Metil-salicilatul e o substanţă care pătrunde foarte repede în piele şi este un excelent antireumatic. Mentolul, camforul şi uleiurile eterice ajută la activarea circulaţiei sângelui în zonele dureroase.

Glucozamin sulfatmetilsulfonilmetan (MSM), extract de Boswellia Serrata, ulei de in (Linum Ussitatissimum), ulei de ienupăr (Juniperus Communis), ulei de eucalipt (Eucalyptus Globules), metil salicilat, mentol, camfor
De câteva ori pe zi, folosiţi Proenzi® ArthroStop® cremă masând cu mişcări circulare zonele articulare afectate.

Scrieţi o recenzie

W-Proenzi Artrostop Rapid x 180tb + Proenzi Artrostop crema x 100ml

Proenzi® ArtroStop® RAPID+ conţine Boswellin® – extract din planta Boswellia serrata, pentru sănătatea articulațiilor. Conține, de asemenea, glucozamin sulfat și condroitin sulfat – substanțe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare – precum șicomplexul unic ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

5 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul