W-Varixinal gel x 75ml Cutie  WALMARK

W-Varixinal gel x 75ml

Formulă de gel de masaj pe bază de plante pentru calmarea, revitalizarea şi reduce senzaţiei de picioare ”grele”  şi obosite. 

More details

A07750
New product

34,02 lei

- +

 
Informații
Efecte:
  • Se absoarbe rapid la nivelul pielii și nu are o formă uleioasă;
  • Minim 97% din ingrediente sunt de origine natural;
  • Are un miros plăcut;
  • Este un produs testat dermatologic.

Varixinal® gel este recomandat pentru masajul picioarelor, calmând imediat, revitalizând și aducând confort picioarelor obosite.

Masajul regular cu Varixinal® gel, împreună cu o îngrijire adecvată a picioarelor, pot stimula circulația, elibera tensiunea și pot aduce picioarelor o ușurare semnificativă, relaxare și o senzație plăcută (revigorantă) de uşurare. De asemenea, masajul are efecte pozitive şi asupra sistemului nervos și relaxează zona afectată.

 

Efectele principalelor ingrediente:

Masajul cu extractele din castan sălbatic, ghimpe, afine și gotu kola contribuie la îmbunătățirea oxigenării țesuturilor și circulației sângelui, precum și la întărirea pereților vasculari.

Castan (Aesculus hippocastanum) – extract din semințe de castan care conține o substanță activă esențială (aescina), din clasa saponinelor. Masajul cu acest extract ajută la ameliorarea senzației de picioare grele și obosite, le aduce ușurare și lejeritate.

Ghimpe (Ruscus aculeatus) - conține ruscogenine și neoruscogenine care revitalizează, tonifică și oferă o senzație de ușurare picioarelor.

Afine (Vaccinium myrtillus) - conțin antocianozide care acționează ca antioxidanți.

Prezentare

Tub x 75ml

Scrieţi o recenzie

W-Varixinal gel x 75ml

Formulă de gel de masaj pe bază de plante pentru calmarea, revitalizarea şi reduce senzaţiei de picioare ”grele”  şi obosite. 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul