ZDROVIT Aspasia 40+ x 42cps Cutie  ZDROVIT

ZDROVIT Aspasia 40+ x 42cps

Colagen si Acid hialuronic
Acest produs este recomandat femeilor mature, contribuind la regenerarea parului, unghiilor si a pielii si la reducerea ridurilor.

More details

A8X001960
New product

21,84 lei

- +

 
Informații

Beneficii:
Produsul contine acid hialuronic si hidrolizat proteic de colagen, care ajuta la regenerarea celulelor pielii din interior, astfel pielea refacandu-se rapid. De asemenea, aceste componente reduc ridurile superficiale ale pielii si previn formarea unora noi.

Actiunea colagenului este sustinuta si de vitamina C, care contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, iar vitamina A si biotina contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase.

Cuprul contribuie la pigmentarea normala a parului si pielii, iar zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului, unghiilor si pielii.

Extrasele de Urzica si de Coada-calului sunt surse bogate de minerale si de vitamine importante pentru formarea structurii parului si unghiilor, asigurand sanatatea epidermei.

Acidul para-aminobenzoic (PABA) ajuta parul sa isi pastreze mai mult timp culoarea naturala.

Mod de administrare:
adulti: 1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid.

Compoziție:
1 comprimat filmat de 800 mg contine:
Vitamina C 80 mg*, Vitamina E 12 mg α-TE*, Acid pantotenic 6 mg*, Vitamina B6 1,4 mg*, Vitamina B2 1,4 mg*, Vitamina B1 1,1 mg*, Vitamina A 800 µgRE*, Biotina 50 µg*, Vitamina D3 5 µg*, Zinc 10 mg*, Cupru 1000 µg*, Extract de Coada-calului 100 mg, Hidrolizat proteic de colagen 50 mg, Extract de Urzica 40 mg, PABA 40 mg, Acid hialuronic 10 mg

Scrieţi o recenzie

ZDROVIT Aspasia 40+ x 42cps

Colagen si Acid hialuronic
Acest produs este recomandat femeilor mature, contribuind la regenerarea parului, unghiilor si a pielii si la reducerea ridurilor.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul