ZENARO 5 mg X 20 COMPR. FILM.

ZENARO 5 mg X 20 COMPR. FILM.

Levocetirizina este un medicament antialergic utilizat pentru tratamentul simptomelor asociate cu stari alergice, cum sunt:

-                 febra de fan,

-                 rinite,

-                 eruptie urticariana cronica.

More details

W60140007
New product

11,82 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Administrarea levocetirizinei comprimate nu este recomandata la copii cu varsta sub 6 ani, deoarece comprimatele filmate disponibile nu permit ajustarea corespunzatoare a dozei.

Nu este recomandata utilizarea Xyzal la copiii cu varsta sub 2 ani, datorita lipsei datelor.

Utilizarea altor medicamente

Actiunea altor medicamente poate fi influentata de Xyzal. Acestea la randul lor pot influenta modul in care actioneaza Xyzal. Xyzal poate interactiona cu:

-                 medicamente care deprima sistemul nervos central (medicamente care incetinesc activitatea normala a creierului, cum sunt sedativele si tranchilizantele), de exemplu diazepam, morfina. La pacientii sensibili, efectul asupra creierului poate fi accentuat sau diferit de cel asteptat.

Doza uzuala pentru adulti si copii cu varsta peste 6 ani este de un comprimat pe zi. Xyzal comprimate filmate nu este recomandat copiilor cu varsta sub 6 ani (vezi punctul 2).

Daca suferiti de insuficienta renala usoara pana la moderata, medicul dumneavoastra va poate prescrie o doza mai redusa conform cu severitatea afectiunii renale.

Durata tratamentului depinde de tipul, durata si evolutia simptomelor. Medicul dumneavoastra sau farmacistul va vor sfatui in aceasta privinta.

Daca luati mai mult decat trebuie din Xyzal

Daca luati mai multe comprimate de Xyzal decat va sunt recomandate, este posibil sa va simtiti somnolent. Copiii pot fi la inceput hiperexcitati si nelinistiti, iar apoi somnolenti. Contactati-l imediat pe medicul dumneavoastra pentru ca acesta sa evalueze ce tratament necesitati.

Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Renuntati la doza omisa si continuati sa luati comprimatele la ora obisnuita.

Daca incetati sa luati Xyzal

Daca intrerupeti tratamentul cu Xyzal mai devreme decat ar trebui, aceasta nu va produce nicio

reactie adversa. Cu toate acestea, este posibil ca simptomele pentru care luati

 Substanta activa este levocetirizina. Un comprimat filmat contine diclorhidrat de levocetirizina 5 mg.

-                 Celelalte componente sunt: nucleu- celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, dioxid de titan (E 171), stearat de magneziu: film-hipromeloza, dioxid de titan (E 171) si macrogol.

Cum arata Xyzal si continutul ambalajului

Comprimate filmate ovale, de culoare alba pana la aproape alba, marcate cu logo “Y” pe una dintre fete.Doza uzuala pentru adulti si copii cu varsta peste 6 ani este de un comprimat pe zi. Xyzal comprimate filmate nu este recomandat copiilor cu varsta sub 6 ani (vezi punctul 2).

Scrieţi o recenzie

ZENARO 5 mg X 20 COMPR. FILM.

Levocetirizina este un medicament antialergic utilizat pentru tratamentul simptomelor asociate cu stari alergice, cum sunt:

-                 febra de fan,

-                 rinite,

-                 eruptie urticariana cronica.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul