ZYBAN 150 mg X 30 COMPR. FILM. ELIB. PREL. 150mg GSK RX

ZYBAN 150 mg X 30 COMPR. FILM. ELIB. PREL.

Zyban reduce simptomele de abstinenţă şi dorinţa de a fuma. Nu este acelaşi tratament ca cel de înlocuire a nicotinei, el acţionând la nivelul creierului pentru a reduce dorinţa de a fuma. 

More details

W13041002
New product

101,72 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Zyban va fi cu atât mai eficace cu cât sunteţi mai hotărât să renunţaţi la fumat şi dacă beneficiaţi de mijloace adecvate de susţinere, de exemplu dacă urmaţi un program de ajutor pentru a renunţa la fumat. Zyban este un medicament prescris de medicul dumneavoastră pentru a vă ajuta să renunţaţi la fumat. Pentru mulţi dintre pacienţi, Zyban reduce simptomele de abstinenţă şi dorinţa de a fuma. Nu este acelaşi tratament ca cel de înlocuire a nicotinei, el acţionând la nivelul creierului pentru a reduce pofta dea fuma

Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Zyban Nu luaţi Zyban:  dacă sunteţi alergic la bupropionă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6);  dacă aveţi o afecţiune care vă poate provoca convulsii, de exemplu epilepsie sau dacă aveţi antecedente de epilepsie;  dacă consumaţi în mod obişnuit cantităţi importante de alcool şi aţi oprit recent sau intenţionaţi să opriţi consumul de alcool în timp ce luaţi Zyban;  dacă aţi oprit recent consumul de sedative sau de alte medicamente utilizate pentru a trata anxietatea, sau dacă intenţionaţi să nu mai luaţi sedative sau alte medicamente pentru anxietate pe parcursul tratamentului cu Zyban;  dacă luaţi orice alte medicamente care conţin bupropionă (de exemplu Elontril, utilizat în tratamentul depresiei);  dacă suferiţi sau aţi suferit de tulburări de alimentaţie (de exemplu bulimie sau anorexie  Începeţi să luaţi Zyban în timp ce încă fumaţi  Stabiliţi o dată ţintă la care să renunţaţi la fumat în timpul celei de-a doua săptămâni de tratament Cum să luaţi Zyban Dacă luaţi Zyban de două ori pe zi, lăsaţi cel puţin 8 ore între doze. Nu luaţi Zyban înainte de a merge la culcare, deoarece vă poate cauza probleme cu somnul. Puteţi lua Zyban înainte sau după ce aţi mâncat. Înghiţiţi comprimatele întregi. Nu le mestecaţi, zdrobiţi sau divizaţi – dacă faceţi acest lucru, medicamentul va fi eliberat prea repede în organismul dumneavoastră, crescând riscul de apariţie a reacţiilor adverse, inclusiv al convulsiilor (crizele epileptice).

Ce conţine Zyban Substanţa activă este clorhidrat de bupropionă. Celelalte componente sunt: nucleu - celuloză microcristalină, hipromeloză, clorhidrat de cisteină monohidrat, stearat de magneziu; film - colorant concentrat alb (Opadry OY-7300 White sau Opadry YS-1-18202 A White), ceară carnauba, cerneală neagră de inscripţionare Opacode WS NS-78-17821. Cum arată Zyban şi conţinutul ambalajului Comprimate filmate biconvexe, de culoare albă, inscripţionate cu cerneală neagră „GX CH7” pe una din feţe. Cutie cu 6 blistere din hârtie-Al/PA-Al-PVC a câte 10 comprimate cu eliberare prelungită. Cutie cu 3 blistere din hârtie-Al/PA-Al-PVC a câte 10 comprimate cu eliberare prelungită.

Scrieţi o recenzie

ZYBAN 150 mg X 30 COMPR. FILM. ELIB. PREL.

Zyban reduce simptomele de abstinenţă şi dorinţa de a fuma. Nu este acelaşi tratament ca cel de înlocuire a nicotinei, el acţionând la nivelul creierului pentru a reduce dorinţa de a fuma. 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

7 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul