AMI4EUROPE - Imagistica Medicala Avansata pentru Europa

Imagistica medicala a revolutionat medicina si modul in care medicii evalueaza, abordeaza, diagnosticheaza, trateaza si chiar considera boala si afectiunile medicale.

AMI4EUROPE si-a propus un obiectiv ambitios, acela de a defini si dezvolta de imagistica medicala de noua generatie integrand discipline (nanomedicina, farmacologia, si biotehnologii pentru sanatate) cu ICT, prin implicarea promotorilor legislativi, cercetatorilor, companiilor, si medicilor.

AMI4EUROPE nu doar studiaza impactul imagisticii medicale, nanomedicinii, si biotehnologiei in Europa, ci si revizueste politicile si programele europene, nationale si regionale din aceste domenii.

AMI4EUROPE va dezvolta inclusiv o Platforma Europeana pentru Imagistica Medicala Integrata pentru a colecta cele mai avansate informatii legate de cercetare, politici si programe pentru Imagistica Medicala.

Prima conferinta AMI4EUROPE  26-28 Septembrie, 2011 - Madrid, Spania

Conferinta care are o durata de trei zile va fi structurata in 8 sesiuni de discutie legate de nanotehnologie, biotehnologie, imagistica medicala tip cloud, medicina personalizata, post-procesare, sisteme de expertiza si simulare. imagistica moleculara si multimodala, si bio-fotonica.

New FP7 Calls: cel mai mare pachet de cercetare si inovatie din Europa

Noile apeluri FP7 au fost lansate pe 20 Iulie sub egida EU Framework Programme. Pana la aceasta data, acesta reprezinta cel mai mare pachet de cercetare si inovatie.

Avand drept obiectiv-cheie incurajarea competitivitatii, apelurile aloca aproximativ 7 miliarde € pentru proiecte comune de cercetare adresate variatelor discipline stiintifice, disciplinelor publice, si sferei comerciale.

 

 

 

 

 

 

 

 

"
Scrie pe 2011-08-11 de AMI4EUROPE Noutati medicale 0

Scrie un comentariuRaspunde

Prev
Next

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul