Bridion

Forma de prezentare: 100 mg/ml solutie injectabila Substanta activa: 1 ml contine sugammadex sodic echivalent la sugammadex 100 mg Grupa farmacoterapeutica: toate celelalte medicamente Codul ATC: V03AB35

 

Indicatii terapeutice:

Reversia blocului neuromuscular indus de rocuronium sau vecuronium. Pentru populatia pediatrica: la copii si adolescenti sugammadex este recomandat numai pentru reversia de rutina din blocul neuromuscular indus de rocuronium. Sugammadex trebuie administrat doar de un medic anestezist, sau sub supravegherea acestuia.

Se recomanda utilizarea unei tehnici adecvate de monitorizare neuromusculara pentru evaluarea reversiei din blocul neuromuscular.

 

Mecanism de actiune:

Sugammadex este o ciclodextrina gamma modificata, fiind un agent de fixare selectiva a miorelaxantului. Acesta formeaza in plasma un complex cu blocantele neuromusculare rocuronium sau vecuronium, reducand astfel cantitatea de blocant neuromuscular disponibil pentru legarea de receptorii nicotinici de la nivelul jonctiunii neuromusculare. Aceasta duce la reversia din blocul neuromuscular indus de rocuronium sau vecuronium.

 

Autorizare

Produsul a fost autorizat prin procedura cen tralizata de catre EMEA si, urmare a deciziei Comisiei Europene, are autorizatie de punere pe piata valida pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata: N.V. Organon, Olanda.

Scrie pe 2008-12-24 Medicamente noi 0

Scrie un comentariuRaspunde

Prev
Next

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul