Ingredient nedeclarat in pastilele pentru disfunctii erectile

Analizele de laborator au scos la iveala prezenta unor substante nedeclarate in componenta produsului pentru cresterea libidoului masculin Mr. Magic.

Este vorba despre hidroxitiohomosildenafil si sulfoaildenafil, un analog al Sildenafilului, medicament aprobat de FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor din SUA) in tratamentul disfunctiilor erectile. Acest fapt face ca Mr. Magic sa fie un produs neautorizat de agentia americana, fiind astfel retras de pe piata.

Ingredientul analog poate interactiona cu nitratii gasiti in continutul anumitor medicamente eliberate pe baza de reteta (precum Nitroglicerina), avand drept rezultat scaderea periculoasa a tensiunii arteriale. Nitratii se regasesc adesea in medicatia pacientilor care sufera de diabet zaharat, hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie sau afectiuni cardiace.

Avand in vedere ca disfunctiile erectile apar frecvent in randul barbatilor cu aceste boli, pacientii ar putea fi tentati sa ia astfel de produse cu scopul de a-si imbunatati performantele sexuale, supunandu-se riscului de a dezvolta complicatii suplimentare."
Scrie pe 2010-08-25 de Drugs.com Ingrijire si sanatate... 0

Scrie un comentariuRaspunde

Prev
Next

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul