Lamaia, un aliat pentru detoxifierea organismului si slabire

Cu 19 calorii la 100 de grame, lamaia este o solutie pentru detoxifierea organismului si pentru pierderea in greutate. Continutul ridicat de vitamina C pe care-l are lamaia intesifica arderea caloriilor. De asemenea, fructul actioneaza si ca detoxifiant deoarece curata sistemul digestiv.

Proprietatile sale diuretice stimuleaza activitatea renala si ajuta la eliminarea toxinelor. Pentru astfel de beneficii, se recomanda consumul sucului de lamaie diluat in apa calda, dimineata, pe nemancate.

Lamaia este un inhibitor natural al foamei ce stabilizeaza nivelurile de zahar din sange. Datorita pectinei, o proteina care-si mareste volumul in contact cu apa in stomac, lamaia transmite un semnal de satietate si previne senzatia de foame. Este asadar recomandat sa consumati sucul de la o lamaie inainte de fiecare masa.

Lamaia, daca este consumata pe nemancate curata ficatul si imbunatateste digestia. Fructul este eficace si in combaterea celulitei. Proprietatile diuretice pe care le are lamaia actioneaza impotriva retentiei de apa, asadar fructul devine si un aliat anticelulita.

 

 

"
Scrie pe 2013-01-09 de Top Sante Dieta si alimentatie 0

Scrie un comentariuRaspunde

Prev
Next

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul