Merck lanseaza noi produse in intreaga lume

Merck & Co. trece printr-o perioada infloritoare din punctul de vedere al lansarii de noi medicamente, in mare parte datorita achizitionarii, in luna noiembrie 2009, a companiei vecine Schering-Plough Corp, in schimbul sumei de 41 de miliarde de dolari. Unele dintre produsele care urmeaza sa fie distribuite la nivel global sunt deja disponibile pe piata americana de ceva vreme.

Un astfel de exemplu este medicamentul Januvia, destinat pacientilor cu diabet zaharat de tip 2 (non-insulino-dependent) si care va fi lansat in curand in Japonia. Tot in Japonia Merck va mai comercializa produsele Asmanex, dezvoltat in tratamentul astmului, si antidepresivul Remeron.

In Uniunea Europeana gigantul farmaceutic va aduce doua noi medicamente – Elonva, un tratament al infertilitatii, si Saflutan, un produs care se adreseaza pacientilor cu glaucom. Alte noi lansari marca Merck le constituie medicamentul Bridion pentru inversarea efectelor anesteziei, ce urmeaza sa fie distribuit in 30 de state din afara SUA, precum si Saphris, un tratament al schizofreniei si tulburarii bipolare ce va fi introdus, de aceasta data, pe piata americana.

Din lista de produse Merck ce vor fi puse in curand la dispozitia consumatorilor mai fac parte medicamentul Simponi, indicat in cazul tulburarilor imunitare si care va accede pe cinci piete diferite, alaturi de tratamentul Tredaptive pentru rigiditatea arteriala, ce va fi introdus in 27 de tari din afara SUA.
Scrie pe 2010-05-27 de Drug Discovery & Development Noutati farmaceutice 0

Scrie un comentariuRaspunde

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul