Un nou medicament pentru combaterea rapida a migrenelor

Ibuprofenul face parte din tratamentele indicate in caz de migrena. Spedifen®400 mg permite o actiune mult mai rapida, sufiind asociat cu arginina, un excipient. Daca de obicei un comprimat de ibuprofen are nevoie de 90 de minute pentru a atinge punctul maximal de absorbtie, noul medicament produs de laboratoarele Zambon ajunge la acest rezultat in doar 30 de minute. Acesta este un avantaj deoarece atunci cand ne confrumtam cu o migrena, este indicat sa luam medicatia inca de la primele semne.

Criza trece mult mai rapid iar riscurile reaparitei sunt limitate. Spedifen®400 este recomandat adultilor in tratamentul crizelor migrenoase lejere pana la moderate cu sau fara aura , la indicatia specialistului. Este disponibil in farmaciile din Franta, fara prescriptie medicala. Dupa administrarea primei doze, daca pacientul nu constata ca durerea nu a trecut, trebuie sa se orienteze spre un alt tratament, dar nu  aspirina sau un AINS (antiinflamator nesteroidian).

 

In cazul in care migrena trece dar simptomele reapar ulterior, pacientul trebuie sa astepte cel putin 8 ore inainte de a lua un alt comprimat, dar sa nu depaseasca doza de 1200 mg pe zi. Acest tratament nu trebuie sa dureze mai mult de trei zile. Spedifen®400 este disponibil in farmaciile din Franta in cutii a cate 10 comprimate filmate.

 

 

 

"
Scrie pe 2012-11-29 de TopSante Noutati farmaceutice 0

Scrie un comentariuRaspunde

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul